Web Analytics Made Easy - Statcounter

سریال «از سرنوشت ۴» که قرار بود آذر ماه سال جاری روی آنتن شبکه دو برود آنطور که شنیده می‌شود به دلیل کش و قوس‌های روایی و مکانی زمستان امسال به طور احتمال در اوایل دی ماه به کنداکتور شبکه ۲ خواهد رسید.

خبرگزاری میزان - «از سرنوشت ۴» در این فصل خود عمده‌ترین مسأله‌ای را که دنبال می‌کند موضوع موانع تولید داخلی که بر سر راه جوانان قرار گرفته خواهد بود و به سودجویانی که در این راه مانع رشد تولید داخلی می‌شوند اشاره دارد در این فصل از «از سرنوشت ۴» همچنین به مشکلات استعداد‌های جوانان خلاق در مسیر پای نهادن به عرصه تولید داخلی نیز توجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از تلویزیون اینجا کلیک کنید

فصل اول سریال «از سرنوشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان و فصل دوم و سوم این مجموعه به کارگردانی علیرضا بذرافشان درسال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ روی آنتن شبکه دو رفت اما این باز و در فصل چهارم باز دیگر این سریال محمدرضا خردمندان کارگردانی این مجموعه را بر عهده دارد.

فصل چهارم «از سرنوشت» گویا با سفر به شهر قزوین و روایت بخشی از داستان خود در این شهر سعی دارد در صورت همکاری سازمان میراث فرهنگی این شهر نگاهی به مکان‌های تاریخی موجود در قزوین را در قالب تصویر به مخاطب ارائه دهد، اما اکبر تحویلیان می‌گوید متاسفانه این روز‌ها طوری شده که با همکاری لازم صورت نمی‌گیرد و کسی گامی دوستانه از پیش بر نمی‌دارند.

این سریال که قرار بود آذر ماه سال جاری روی آنتن شبکه دو برود آنطور که شنیده می‌شود به دلیل کش و قوس‌های روایی و مکانی زمستان امسال به طور احتمال در اوایل دی ماه به کنداکتور شبکه ۲ خواهد رسید.

 «از سرنوشت ۴» که لوکیشنی در ارومیه نیز دارد اگر چه در ابتدا‌ی فصل اول پخش خود به گفته بسیاری برداشتی از سریال «بچه مهندس» و روزگار بچه‌هایی شبیه به زندگی جواد جوادی‌ها به حساب می‌آمد، اما واکنش سازندگان سریال «از سرنوشت ۴» به مسئله شباهت شخصیت اصلی این مجموعه به قصه زندگی شخصیت اصلی سریال «بچه مهندس» و مدعی بودن درباره اینکه «از سرنوشت» فقط به لحاظ کاراکتر امکان دارد مشابه بچه مهندس باشد اما جریانی جدای آن سریال دارد و موضوع مشکلات جوانان پیرامون تولید داخلی را دستمایه خود قرار داده بنابریان تین سریال توانست خود را از حواشی شباهت با مجموعه  «بچه مهندس» مبرا کند.

علی اکبر تحویلیان در گفت‌وگو با میزان پیرامون داستان فصل چهارم سریال «از سرنوشت» بیان کرد: این فصل به ادامه زندگی سهراب و هاشم می‌پردازد و قصه آن در ارتباط با دغدغه جوانان است و بهره گیری از توانایی جوانان، نحوه تعامل با این قشر و همچنین خودباوری از محور‌های اصلی سری جدید مجموعه از سرنوشت است.

وی در همین راستا خاطرنشان کرد: فصل چهارم سریال «از سرنوشت» بانگاهی به پیچ و خم‌های بسیاری که در مسیر زندگی جوانان وجود دارد سعی می‌کند دغدغه و چالش‌هایی که این قشر با آن مواجه هستند و در آثار نمایشی تاکنون به آن‌ها چندان پرداخته نشده را مورد بررسی و کنکاش قرار دهد.

در «از سرنوشت ۴» مجموعه بازیگران بسیاری، چون حسین پاکدل، دارا حیایی، کیسان دیباج، فاطمه بهارمست، مجید واشقانی، لیلا بلوکات مائده طهماسبی، سلمازغنی، نگین صدق گویا، ساناز سعیدی، رضا داوودنژاد وسیدمهردادضیایی به ایفای نقش می‌پردازند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار تلویزیون صدا و سیما

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار تلویزیون صدا و سیما تولید داخلی سرنوشت ۴ فصل چهارم بچه مهندس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۸۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود
  • وقوع تندبادهای لحظه‌ای در راه کرمان
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • سلمان فارسی؛ روایت درست تاریخ
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد