Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@12:29:41 GMT

سریال‌های رمضانی و نوروزی؛ قابل پخش در تمام فصول

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۲۹۷۹

سریال‌های رمضانی و نوروزی؛ قابل پخش در تمام فصول

امسال سریال‌های رمضانی زودتر از رسیدن ماه رمضان آغاز شدند و پس از اتمام ماه مهمانی خدا ادامه یافتند.

به گزارش مشرق، بنا به یک سنت نانوشته در ماه رمضان شبکه‌های اصلی سیما سریال‌هایی را برای لحظات قبل و بعد از افطار تدارک می‌بینند. فراغت بیشتر مردم در این ماه آنتن رمضان را بدل به یک فرصت طلایی برای سریال‌سازان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار این بود که با پایان ماه مهمانی خدا پرونده سریال‌های رمضانی هم بسته شود و مخاطبان آخرین قسمت را در روز عید فطر تماشا کنند. اما امسال این اتفاق برای دو سریال خوشنام و از سرنوشت ۴ نیفتاد. پخش سریال ۴۸ قسمتی از سرنوشت ۴ از شبکه دو، پس از ماه مبارک رمضان ادامه دارد. سریال خوشنام هم قرار است تا یک هفته بعد از عید فطر روانه آنتن شبکه یک شود.

علت طولانی شدن خوشنام، پخش سریال نیاز در شب‌های قدر اعلام شده است. در حالی که در سال‌های گذشته برخی سریال‌ها تعداد قسمت‌های‌شان را کمتر از ۳۰ قسمت در نظر می‌گرفتند تا بتوانند با پایان رمضان به اتمام برسند.

کاش با هدف آسیب‌شناسی، پرونده سریال‌های موفق ماه رمضان را ورق بخورد و بررسی کنند آثاری چون گمگشته، خانه به دوش، متهم گریخت، او یک فرشته بود، صاحبدلان، میوه ممنوعه، در مسیر زاینده رود، مدینه و ... چه مسیری را برای موفقیت طی کردند.

برنامه‌ریزی درست و هدف‌گذاری، اولین گام برای رسیدن به قله موفقیت است. سریال‌ساز قبل از آنکه کارش را کلید بزند، باید بداند که این اثر را برای چه طیفی از مخاطب می‌سازد و چه درونمایه‌ای را قرار است منتقل کند؟ وقتی کارگردانی زمان پخش سریالش را بداند بسیاری از ویژگی‌های اثر را بر این اساس می‌تواند طراحی کند.

تا رمضان بعدی فرصت یک‌ساله‌ای باقی است. مدیران سیما می‌توانند از الان پروژه‌ ساخت سریال‌های رمضانی را کلید بزنند و آثاری تولید کنند که از نظر ساختاری و محتوایی با فضای معنوی ماه رمضان سازگاری داشته باشند.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت صدا و سیما سریال ماه رمضان نوروز خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت سریال های رمضانی ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۲۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رضا رمضانی عصر شنبه در مراسم یادبود علمای فقید و شهدای روحانی شهرستان آستانه اشرفیه که در حسینیه حرم مطهر آقا سید جلال‌الدین اشرف (ع) آستانه اشرفیه برگزار شد، با گرامیداشت یاد علمای فقید شهرستان، اظهار کرد: شأن مهم عالمان دین، هدایت‌گری است.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه عالمان در طول تاریخ همواره به عنوان الگوی دینی و مرزبان عقاید و اخلاق دینی بودند، تصریح کرد: در مواجهه با دین دو نگاه وجود داشته است یکی اینکه از بین بردن دین از سوی اتحاد جماهیر شوروی با نابودی کلیساها انجام پذیرفت و مورد دوم محدود کردن دین بود و تلاش کردند آن را در امر فردی خلاصه کنند.

وی با بیان اینکه اگر معرفت وجود داشته باشد هدایت به وجود می‌آید، اضافه کرد: باید با علما همنشینی کرد و علما مردم را به هدایت‌گری می‌کشانند و شک انسان‌ها را به یقین تبدیل می‌کنند.

آیت‌الله رمضانی با تاکید بر اینکه انسان باید مراقب اعمال خوب و حفظ آن‌ها باشد و نباید تمام کارهای خوب خود را به دیگران به طور مدام بازگو کند، افزود: باید در نزد عالمانی باشیم که تکبر انسان را به تواضع تبدیل نمایند و ما را از ناخالصی به خالصی دعوت کنند.

وی تصریح کرد: امام معصوم هدایت‌گر و دستگیر انسان‌ها است؛ نسبت به امام زمان (عج) کوتاهی و بی‌محبتی می‌کنیم و نتوانستیم با ایشان ارتباط بگیریم.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) با اشاره به اینکه مهم‌ترین کار امام معصوم هدایت بشر است، گفت: امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد.

وی با بیان اینکه امام صادق (ع) در کوفه ۹۰۰ استاد تربیت کردند که احادیث ایشان را نقل می‌کردند، تاکید کرد: کار دانش‌آموخته مکتب امام صادق (ع) نیز هدایت است.

آیت‌الله رمضانی با تاکید بر اینکه بیش از ۳۷ هزار حدیث از امام صادق (ع) نقل شده است، تصریح کرد: ایشان حدود ۴ هزار شاگرد در علوم مختلف تربیت کردند.

کد خبر 6096715

دیگر خبرها

  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • حضور ۴ نونهال فارس در اردوی تیم ملی بوکس
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • دستگیری عاملان تیراندازی در علی آباد کتول
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در چهارمحال و بختیاری
  • افزایش اعتبار بن دانشجویی در نمایشگاه کتاب
  • امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد
  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • جاری شدن سیل در روستای نوروزی خوشاب